ΕυΖην Ξενοδοχείο

+ -

Κράτηση online

BOOK NOW
ΕυΖην Ξενοδοχείο
ΕυΖην Ξενοδοχείο
ΕυΖην Ξενοδοχείο
ΕυΖην Ξενοδοχείο
ΕυΖην Ξενοδοχείο
ΕυΖην Ξενοδοχείο

Η παράδοση της Μακεδονίτικης Φιλοξενίας.

ΕυΖην Ξενοδοχείο

Καλωσήλθατε στο ξενοδοχείο Ευζήν. 2340 χρόνια πριν, ο Μέγας Αλέξανδρος δήλωνε στην αρχαία Πέλλα: «Στον πατέρα μου χρωστάω το Ζην, στον Διδάσκαλό μου το Ευ ζην».Στην ίδια περιοχή 23 αιώνες μετά, κάπου ανάμεσα στην αρχαία και την σημερινή Ελλάδα, το «Ευ ζην» έρχεται να δικαιώσει την καταγωγή του και να συνεχίσει την παράδοση της Μακεδονίτικης Φιλοξενίας.

Χτισμένο για να παρέχει σύγχρονες ανέσεις αλλά σεβόμενο το καταπληκτικό περιβάλλον, το «Ευ ζην» σας περιμένει για να σας μυήσει σ’ αυτό που υπόσχετε το όνομα του.Στολισμένο με πέτρα, το «Ευ ζην» δένει με τα βουνά της περιοχής, τα ποτάμια με τα πολλά ρυάκια δίνοντας εικόνα αρμονίας.

Στον επισκέπτη προσφέρεται η δυνατότητα για πολλές εξορμήσεις: απο τα κορυφαία θερμά ιαματικά λουτρά στις πηγές του Λουτρακίου Πόζαρ που προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση ως το περιπετειώδες σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Καιμάκτσαλαν με τις απέραντες πίστες.

Προσεγμένοι αισθητικά χώροι, που δένουν την παράδοση με την άνεση, λειτουργικά δωμάτια έως και τετράκλινα, με πλήρη εξοπλισμό: τηλεόραση, τηλέφωνο. Η ζεστή ανθρώπινη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του «Ευ ζην» θα το κάνει πρώτη επιλογή σας.

δειτε περισσοτερα δειτε λιγοτερα

Δωμάτια

ALL RIGHTS RESERVED by EVZIN HOTEL | CREATED BY | ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | Loutra Pozar Hotels